Glutenfritt zucchinibröd

Baka glutenfritt bröd med zucchini.

145 min
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

1 pkt Mix 
3-4 ägg
1 tsk vaniljsocker
½ zucchini, riven
1 msk kokosolja
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
6 msk honung

Gör såhär

  1. Sätt på ugnen på 175 °C. 
  2. Blanda ägg med vaniljsocker, honung och kokosolja.
  3. Tillsätt zucchinin till äggblandningen och mixa i matberedare.
  4. Blanda de torra ingredienserna i en skål.
  5. Tillsätt den torra blandningen i matberedaren och mixa till en jämn smet.
  6. Klipp ett bakplåtspapper som passar ugnsformen.
  7. Låt kakan stå i ugnen i ca 50-60 min. Använd en potatissticka för att se när kakan är klar.


Tips! 
Lägg smeten i formar och gör zucchinimuffins. Passar perfekt med en enkel frosting gjord på cream cheese.

 

 

 
 

Hem / Recept / Glutenfritt zucchinibröd