Glutenfria snittar med Toastskagen & kantareller
Fest

Glutenfria snittar i två varianter

Recensioner

(2 röster)

(2 röster)

Festliga, glutenfria snittar i två varianter! Antingen krämig skagentoast toppad med löjrom och dill eller kantarelltoast med parmesan och timjan. Båda är favoriter på festen!

  • Tillagningstid
    20 min
  • Portioner
    4-6
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Skagentoast med löjrom

  1. Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt.

  2. Lägg räkorna i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche.

  3. Hacka dillen fint, men spara lite till dekoration. Riv lite citronskal och pressa ur 1 tsk saft. Tillsätt dill, citron och smaksätt med salt och peppar.

  4. Klicka ut skagenröran på smörstekt Toasty Fiber, skuren i mindre tilltuggsbitar.

  5. Toppas med löjrom, dill och svartpeppar.

Kantarelltoast med parmesan & timjan

  1. Stek svampen i en torr stekpanna tills all vätska försvunnit!

  2. Tillsätt sedan smör och olivolja och stek tills de får en fin gyllene färg. Salta och peppra.

  3. Fördela svampen på smörstekt Toasty Fiber, skuren i mindre tilltuggsbitar.

  4. Toppa med parmesan och färsk timjan.

Används i receptet
Semper Toasty Fiber, glutenfritt rostbröd med fiber

TOASTY FIBER