Glutenfria skräddarkakor
Baka bröd

Glutenfria skräddarkakor

Recensioner

(43 röster)

(43 röster)

Här är vårt recept på glutenfria skräddarkakor. Allra godast är de nybakade, gärna med en god ost och en krispig paprika på toppen. Perfekt till helgfrukosten!

  • Tillagningstid
    45 min
  • Portioner
    4 st
  • Svårighetsgrad
    Lätt
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.

  2. Värm degvätskan fingervarm.

  3. Tillsätt jäst, salt, brödkryddor och sirap till degvätskan i en skål och rör om.

  4. Tillsätt mixen och Pofiber i skålen men spara 2 msk Mix.

  5. Arbeta till en jämn deg i ca 3 minuter med degkrokar eller hushållsmaskin.

  6. Dela degen i 4 delar. Lägg bakplåtspapper på en plåt och platta ut till runda kakor med blöta händer, ca 1 cm tjocka och 10 cm i diameter.

  7. Låt bröden jäsa ca 10-20 minuter, pudra lite mix på ytan.

  8. Grädda i mitten av ugnen, ca 15-20 minuter.

Används i receptet
Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER

Mix från Semper Glutenfritt

MIX