Glutenfria skagensnittar

Toppade med löjrom och dill

Alla älskar skagen! Här kombinerar vi det bästa av två världar, skagen + snitt – resultatet blir en fantastiska små skagensnittar. En miniversion av en glutenfri toast skagen, mer bjudvänligt än så blir det inte. Extra lyxigt blir det med löjrom på toppen.

4-620 min
Average: 5 (1 vote)
1 Rösta

Ingredienser

4-6 skivor Semper Toasty fiber
500 g räkor med skal
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
1/2 knippe dill
1 citron
1 krm salt
1 krm svartpeppar
4-6 msk löjrom
Dill att dekorera med

Gör såhär

Skagenröra med löjrom

  1. Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt.
  2. Lägg räkorna i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche.
  3. Hacka dillen fint, men spara lite till dekoration. Riv lite citronskal och pressa ur 1 tsk saft. Tillsätt dill, citron och smaksätt med salt och peppar.
  4. Klicka ut skagenröran på smörstekt Toasty fiber, skuren i mindre tilltuggs bitar.
  5. Toppas med löjrom, dill och svartpeppar.

Hem / Recept / Glutenfria skagensnittar