Glutenfria pepparkaks cake pops

Perfekt till glöggminglet

Vackra pepparkaks cake pops som du kan variera i all oändlighet, beroende på vad du gillar och har hemma. God jul!

15 st1 tima 15 min
Average: 5 (1 vote)
1 Rösta

Ingredienser

2 pkt Semper pepparkakor
1 pkt färskost med chokladsmak eller naturell
250 g vit choklad

Topping:
1 pkt Semper Strawberry White Chocolate Cookies, smulade
socker, att ställa klubborna i när de ska stelna.

15 st grillspett

Gör såhär

  1. Mixa pepparkakorna i en matberedare till smulor. Tillsätt färskost och mixa till en jämn smet.

  2. Forma till 15 st bollar.

  3. Sätt en pinne i varje boll och ställ klubborna i frysen, ca 40 minuter.

  4. Smält chokladen och förbered ett glas fyllt med socker att ställa dina färdiga cakepops i när de ska stelna.

  5. Doppa bollarna i den smälta chokladen, toppa med smulade kakor.

  6. Ställ klubborna i det sockerfyllda glaset och låt svalna i kylskåp.

  7. Ta fram klubborna en stund innan servering.

Hem / Recept / Glutenfria pepparkaks cake pops