Glutenfria pepparkaks cake pops
Perfekt till glöggminglet
Vackra pepparkaks cake pops som du kan variera i all oändlighet, beroende på vad du gillar och har hemma. God jul!
15 st1 hIngredienser
2 pkt Semper pepparkakor
1 pkt färskost med chokladsmak eller naturell
250 g vit choklad
Topping:
1 pkt Semper Strawberry White Chocolate Cookies, smulade
socker, att ställa klubborna i när de ska stelna.
15 st grillspett
Gör såhär
Mixa pepparkakorna i en matberedare till smulor. Tillsätt färskost och mixa till en jämn smet.
Forma till 15 st bollar.
Sätt en pinne i varje boll och ställ klubborna i frysen, ca 40 minuter.
Smält chokladen och förbered ett glas fyllt med socker att ställa dina färdiga cakepops i när de ska stelna.
Doppa bollarna i den smälta chokladen, toppa med smulade kakor.
Ställ klubborna i det sockerfyllda glaset och låt svalna i kylskåp.
Ta fram klubborna en stund innan servering.