Glutenfria pannkakor

Tunna och frasiga

Det är enkelt att göra en glutenfri pannkakssmet – och resultatet blir väldigt gott. Servera dina glutenfria pannkakor hur du vill, gör matiga crepes, klassiska pannkakor med sylt, eller en läcker pannkakstårta med grädde och färska bär. Receptet kan även användas för plättar.

8-10 st30 min
Average: 5 (9 votes)
9 Röster

Ingredienser

Gör såhär

  1. Tillsätt Semper Bovete & Teff mjöl i en bunke tillsammans med salt.

  2. Smält smöret och låt det svalna.

  3. Tillsätt mjölken lite i taget i mjölblandningen och rör om med en visp tills du har en helt klumpfri massa,

  4. Tillsätt äggen lätt uppvispade och avsluta med smöret.

  5. Stek tunna pannkakor i smör och ät med din favoritsylt.
     

Tips! Varva pannkakorna kalla med grädde och färska bär för en god pannkakstårta.

 

Hem / Recept / Glutenfria pannkakor