Glutenfria lasagnerullar

Glutenfria lasagnerullar fyllda med spenat, ricotta och gorgonzola.

430 min
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

1 pkt Semper Lasagneplattor, kokta
2 pkt à 250g ricotta
3 dl parmesan
2 vitlöksklyftor
1 pkt gorgonzola
4 dl spenat
1,5 msk vitt vin
1,5 dl grädde
6 små champinjoner (valfritt)
Peppar och salt efter smak

Gör såhär

  1. Koka lasagneplattorna enligt förpackningens instruktioner.
  2. Hacka champinjonerna och stek i smör tills de har fått färg. Låt svalna.
  3. Blanda ricotta, gorgonzola och champinjoner. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela 1 stor matsked med ostblandning på vardera lasagneplatta.
  5. Toppa ostblandningen med spenat.
  6. Rulla ihop lasagneplattorna och placera i en ugnssäker form.
  7. Sätt ugnen på 175 °C.
  8. I en kastrull: koka upp grädde, vitt vin, vitlök, salt och peppar. Låt svalna något.
  9. Häll såsen över lasagnerullarna och riv parmesanosten över.
  10. Gratinera i ugn i ca 25-30 min.

Hem / Recept / Glutenfria lasagnerullar