Glutenfria chiaknäckebollar
Recensioner
(4 röster)
(4 röster)
Dessa chiabollar innehåller allt som är gott. Salt, sött och krispigt med choklad, vad mer kan en begära? Därför blir dem de perfekta att ha hemma, passar utmärkt till fikat eller kalaset eller när du bara blir lite sötsugen. Att dom dessutom går snabbt att göra är ett stort plus.
Tillagningstid
30 minPortioner
20 st (små bollar)Svårighetsgrad
Lätt
Gör så här
Mixa knäckebröd, dadlar, kokosolja, jordnötssmör, kakao och cashewnötter i en matberedare till en fin deg. Det gör inget om det är lite större bitar av någon ingrediens.
Smält mörk choklad och krossa 5 knäckebrödskivor.
Forma degen till 20 stycken bollar för att sedan rulla bollarna i smält choklad och krossat knäckebröd.
Förvara chiaknäckebollarna i kylen men ät dem rumstempererade.