Nybakade chia coconut cookies på bakgaller
Fika

Glutenfria chia coconut cookies

Recensioner

(13 röster)

(13 röster)

Busa till det med kakor till frukost eller mellanmål, sötade med banan och boostade med chia.

  • Tillagningstid
    30 min
  • Portioner
    10 st
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°C och förbered en plåt med bakplåtspapper.

  2. Mixa havregryn och kokosflingor tills de är lite lätt grovmalda.

  3. Rör sedan ner banan, chiafrön, kanel och salt.

  4. Fördela degen i 10 klickar på bakplåtspappret. Tryck sedan tummen i mitten av varje kaka. Fyll varje ”hål” med en rågad tesked hallonsylt.

  5. Grädda kakorna i ugnen, ca 10 minuter. Låt svalna.

Används i receptet
Havregryn 500 gram från Semper Glutenfritt

HAVREGRYN