Glutenfri svamppasta

Fusilli con funghi

En mustig svamppasta tackar väl ingen nej till? Är det inte säsong för svamp går det lika bra med fryst eller torkad. Denna pastarätt får det att vattnas i munnen och funkar vardag som fest. Lättlagat och försvinnade gott!

420 min
Average: 5 (1 vote)
1 Rösta

Ingredienser

4 port Semper Fusilli
300 g blandad färsk svamp, skivad
4 vitlöksklyftor, skivade
2 msk smör
300 g färsk spenat
2 dl grädde
2 dl Parmesan, riven
salt och svartpeppar

Gör såhär

  1. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Fräs svamp och vitlök i smör i ett par minuter. Tillsätt spenat och fräs i någon minut.

  3. Tillsätt grädde och koka upp. Tillsätt pasta och Parmesan. Smaka av med salt och svartpeppar.

Laktosfri? Använd bara laktosfria alternativ.

 

Hem / Recept / Glutenfri svamppasta