Glutenfri pastasallad

Färgrikt och smakrikt

En perfekt pastasallad en varm sommardag eller som picknick. Genom att använda salciccia är kryddningen nästan redan klar från början, en fiffig genväg till en färgstark och smakrik middag.

445 min
Average: 5 (1 vote)
1 Rösta

Ingredienser

4 port Semper Penne Tricolore
2 röda paprikor, i halvor
2 färska salsicciakorvar, ta ur köttet ur korvskinnet
3 vitlöksklyftor, skivade
5 msk god olivolja
1 kruka salvia, grovhackad
salt och peppar

 

Gör såhär

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  3. Rosta paprikorna hela i ugnen, ca 15 minuter, tills de är mjuka. Låt svalna i ca 10 minuter. Skala paprikorna och ta bort kärnhuset.

  4. Fräs korvköttet med vitlök i olivolja. Strimla och tillsätt paprikorna och salvia.

  5. Tillsätt pastan och blanda. Smaka av med salt och peppar.

Hem / Recept / Glutenfri pastasallad