Glutenfri pasta linguine med avokado

Recept på glutenfri pastarätt.

130 min
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

150g Semper EKO Linguine
2 st Avokado
1 vitlöksklyfta, grovhackad
½ citron, saften
1 dl persilja
1 dl Parmesanost, riven
Olivolja
Salt och peppar
Körsbärstomater

Topping:
Nötter eller frön

 

Gör såhär

1.Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
2. Sätt ugnen på 200°C
3. Fördela körsbärstomater med kvist på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja, salt och peppar.
4. Rosta körsbärstomaterna i ugnen i ca 10-15 min
5. I en matberedare mixa avokado, vitlök, citronsaft, persilja och ost.
6. Häll av kokvattnet från pastan.
7. Blanda avokadoröran med den pastan.
8. Servera tillsammans med de rostade tomaterna, riven ost och olivolja. Toppa med dina favoritnötter.

Hem / Recept / Glutenfri pasta linguine med avokado