Glutenfri macka med ugnsrostade tomater och bönhummus
Enkla maträtter

Glutenfri macka med ugnsrostade tomater och bönhummus

Recensioner

(1 röster)

(1 röster)

Här kommer vårt recept på en glutenfri matig macka med ugnsrostade tomater och bönhummus. Receptet är enkelt att följa och går snabbt att göra!

  • Tillagningstid
    30 minuter
  • Portioner
    4
  • Svårighetsgrad
    Mellan
Spara receptet

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Lägg tomaterna i en ugnsform och ringla över lite olivolja, salt och peppar.

  3. Ugnsgrilla i ca 20 min. Ta ut och låt svalna något.

  4. Under tiden gör bönröran. Häll av bönorna i ett durkslag, spola med lite kallt vatten.

  5. Mixa sedan tillsammans med olivoljan, oregano, citronjuice, salt och peppar till en grov bönhummus.

  6. Bred på ordentligt med bönhummus och toppa med några tomater och lite krasse. Ringa gärna lite olivolja över innan servering.

Används i receptet
Semper Toasty Fiber, glutenfritt rostbröd med fiber

TOASTY FIBER