Glutenfri glassbomb

En klassiker med en god överraskning i botten.

81 timma
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

1 pkt Semper Triple Chocolate Cookies
2 liter vaniljglass
1 liter hallonsorbet glass 
Bär och kakor till garnering

Gör såhär

  1. Täck insidan på en plastskål (som rymmer ca 2 liter) med plastfolie. Vik plastfolien över kanterna.

  2. Fyll skålen med vaniljglass men lämna en grop i mitten av skålen, stor nog att placera en mindre skål i.

  3. Placera en mindre skål i gropen och forma en jämn form. Ta bort den mindre skålen och ställ den stora plastskålen med glass i frysen i ca 30 min.

  4. Ta ut glasskålen ur frysen. Fyll gropen med hallonsorbet.

  5. Toppa allt med kaksmulor och ställ i frysen tills den är genomfrusen.

  6. Stjälp upp glassbomben på ett fat och garnera med bär och kakor.

Hem / Recept / Glutenfri glassbomb