Glutenfri fusilli con funghi

Pasta med krämig smak av svamp, vitlök och spenat. Är det inte säsong för svamp går det lika bra med fryst eller torkad.

420 min
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

4 port Semper Fusilli
300 g blandad färsk svamp, skivad
4 vitlöksklyftor, skivade
2 msk smör
300 g färsk spenat
2 dl grädde
2 dl Parmesan, riven
salt och svartpeppar

Gör såhär

  1. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Fräs svamp och vitlök i smör i ett par minuter. Tillsätt spenat och fräs i någon minut.

  3. Tillsätt grädde och koka upp. Tillsätt pasta och Parmesan. Smaka av med salt och svartpeppar.

Laktosfri? Använd bara laktosfria alternativ.

 

Hem / Recept / Glutenfri fusilli con funghi