Glutenfri canneloni med ricotta och svamp
Recensioner
(15 röster)
(15 röster)
Glutenfri canneloni fylld med spenat, ricotta och gorgonzola. Det här är en rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Mums!
Tillagningstid
30 minPortioner
4Svårighetsgrad
Mellan
Gör så här
Koka lasagneplattorna enligt förpackningens instruktioner.
Hacka champinjonerna och stek i smör tills de har fått färg. Låt svalna.
Blanda ricotta, gorgonzola och champinjoner. Smaka av med salt och peppar.
Fördela 1 stor matsked med ostblandning på vardera lasagneplatta.
Toppa ostblandningen med spenat.
Rulla ihop lasagneplattorna och placera i en ugnssäker form.
Sätt ugnen på 175 °C.
I en kastrull: koka upp grädde, vitt vin, vitlök, salt och peppar. Låt svalna något.
Häll såsen över lasagnerullarna och riv parmesanosten över.
Gratinera i ugn i ca 25-30 min.