Cookie Dough Yogurt Ice Cream

Glass + glutenfri kakdeg = succé.

43 timmar
Average: 3.7 (3 votes)
3 Röster

Ingredienser

1 Pkt Semper Triple Chocolate Cookies
2 dl Semper Mix eller Fin Mix
100 g smör
1 dl farinsocker
1 ägg
1/2 tsk salt
1/2 tsk vaniljsocker
100 g mörk choklad
50 g hasselnötter (kan bytas ut mot mandel)
3 ½ dl vaniljyoghurt

Gör såhär

1. Blanda smör, farinsocker, ägg, salt och vaniljsocker med elvisp i en skål.
2. Tillsätt mjölmix och blanda.
3. Hacka choklad och hasselnötter grovt och rör ner i smeten.
4. Tillsätt yoghurt och blanda igen.
5. Fördela smeten i en glassform. Smula Semper Triple Chocolate Cookies på toppen. Täck med lock och låt stå i frysen i minst 3h.


Hem / Recept / Cookie Dough Yogurt Ice Cream