Ekologisk glutenfri pasta
Pasta Sedani
Den glutenfria och ekologiska pastan lagas i Lucca, Italien med den unika tillverkningsmetoden, al bronzo. Detta innebär att pastan formas med bronsvalsar, som gör att pastan får en sträv yta som tar upp såser och smaka extra bra. Pastan är både KRAV-märkt och EU Ekologisk.
För mer information om FODMAP och Sempers FODMAP-låga produkter ->
Artikelnr: 6049
Vikt: 300 g
Finns hos: ICA, Coop
100% ekologiskt fullkornsrismjöl. KRAV-ekologisk ingrediens.
Kan innehålla spår av sojaprotein.
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1524 kJ (360 kcal) |
Fett | 2,5 g |
varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 75 g |
varav sockerarter | 1 g |
Fiber | 2,5 g |
Protein | 8 g |
Salt | 0,03 g |
Förvara torrt, ej över normal rumstemperatur. Sorteras som plastförpackning.
Välj butik
Välj vilken onlinebutik du vill köpa produkten ifrån. Har du några frågor gällande ditt köp vänligen kontakta onlinebutiken.
Relaterade produkter
Denna webbplats använder cookies. Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Du kan justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare så att dessa inte tillåts.
Läs mer om Cookies
Stäng
Läs mer om Cookies
Stäng