Glutenfritt fullkornsbröd med massa frön

Mörkt med Fullkorn

Full av fullkorn, fri från gluten. 
Mörkt med Fullkorn är vårt mörka och saftiga gluten och laktosfria fullkornsbröd med solroskärnor och linfrön.
Tips! Rosta för extra god smak.

Håll utkik i frysen – under hösten 2020 förbättrar vi både recept och design! 

Artikelnr: 5642
Vikt: 600 g

Finns hos: ICA, Coop & Axfood 

Kika efter loggan på bröden - signalerar bättre bröd! 

Improved baking

 

Vatten, glutenfri vetestärkelse, solroskärnor (14%), fullkornsrismjöl* (9%), modifierade tapiokastärkelse, veg. fibrer (tapioka 1,5%, glutenfri vete, kakao, äpple 0,5%, sockerbeta 0,5%, potatis), sirap, helt linfrö (2,5%), rapsolja, socker, maltodextrin, salt, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi, hydroxipropylmetylcellulosa), jäst, bakpulver (glukonsyradeltalakton, natriumbikarbonat), äppelextrakt, arom, mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyra).

*Innehåller 9% fullkorn vilket motsvarar 14% av torrvikten.

Läs alltid ingrediensförteckningen.

Per 100 g
Energi1203 kJ (287 kcal)
Fett12 g
var av mättat fett1,1 g
Kolhydrat38 g
var av sockerarter3,0 g
Fiber6,3 g
Protein3,7 g
Salt0,93 g
Tiamin0,25 mg 22%*
Järn 3,5 mg 25%*
*RDI = % rekommenderat dagligt intag.

I frysutrymme: –18°C eller kallare. I rumstemperatur: ca 3 dagar. Bör ej frysas om efter upptining.
Sorteras som plast.

 

TIPS HUR DU TINAR MÖRKT MED FULLKORN: Rosta brödet som vanligt. Micro: 2 skivor i ca 30 sek (600 W).

Välj butik

Välj vilken onlinebutik du vill köpa produkten ifrån. Har du några frågor gällande ditt köp vänligen kontakta onlinebutiken.

Home / Produkter / Mörkt med Fullkorn