Ett glutenfritt knäcke

Lantknäcke

Full av tradition, fri från gluten.

Ett tunt, fiberrikt, krispigt och mycket gott knäckebröd. Dessutom med viktiga vitaminer och mineraler. Passar utmärkt till både frukost och som middagstilltugg. Lämplig för en low FODMAP diet, scannad september 2018, Belly Balance. 

Artikelnr: 5681
Vikt: 230 g

Finns hos: ICA, Coop, Axfood 

Rismjöl, majsstärkelse, potatismjöl, modifierad potatisstärkelse, socker, bovetemjöl, förtjockningsmedel (cellulosa, guarkärnmjöl, hydroxipropylmetylcellulosa, natriumalginat, pektin), fiber av sockerbeta, jäst, salt, bakpulver (glukonsyrans deltalakton, natriumbikarbonat), mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyra).

Läs alltid ingrediensförteckningen.

Per 100 g
Energi1483 kJ (350 kcal)
Fett0,4 g
varav mättat fett<0,1 g
Kolhydrat78 g
varav sockerarter3,9 g
Fiber9,5 g
Protein3,9 g
Salt1,3 g
Tiamin0,30 mg 27%*
Riboflavin0,30 mg 21%*
Niacin4,0 mg 25%*
Vitamin B60,30 mg 21%*
Folsyra40,0 µg 20%*
Järn8,1 mg 57%*
*av dagligt referensintag.
Mjölksocker: <0,01g/100g

Torrt, ej över normal rumstemperatur.

Sorteras som pappersförpacking.

Hem / Produkter / Lantknäcke