Våra bästa baktips hittar du HÄR
Fråga: Varför innehåller våra mjölmixer så många olika ingredienser däribland socker?
Svar: Våra mixer har en blandning av ingredienser som gör att de ska vara lätta att baka med och ge ett gott bröd. Jästen behöver socker för att brödet ska kunna jäsa. Den största delen av sockret förbrukas vid bakningen.
Fråga: Hur mycket socker blir kvar efter bakning av Grov och Fin Mix?
Svar: Det finns ca 4 g sockerarter /100 g i båda mixerna. Om man bakar ett bröd av dessa mixer så förbrukar jästen i stort sett all den tillsatta mängden socker (=sackaros) vid bakningen.
Fråga: Hur gör jag om jag vill byta ut vanligt vetemjöl i ett recept till glutenfri mix?
Svar: Du byter ut vetemjölet mot glutenfri mix motsvarande samma vikt.
Fråga: Vad betyder ”ren havre”?
Svar: Det är havre som är fri från inblandning av vete, korn och råg. ”Ren havre” är glutenfri.
Fråga: Vad är Pofiber?
Svar: Torkade fibrer av potatis.
Denna webbplats använder cookies. Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies. Du kan justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare så att dessa inte tillåts.
Läs mer om Cookies
Stäng
Läs mer om Cookies
Stäng